Δραστηριότητες για ομάδες

Στο κέντρο δραστηριοτήτων Tavropos, ομάδες, εταιρικά group και σύλλογοι έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στις δραστηριότητες μας και μέσα από αυτές να γνωριστούν καλύτερα και να δεθούν, διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας!

Με τον ποιοτικό και άρτια συντηρημένο εξοπλισμό μας καθώς και με τα δύο σωστικά σκάφη που διαθέτουμε, φροντίζουμε να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία, με ασφάλεια!

Μπορείτε να διαλέξετε κάποιες από τις δραστηριότητες μας και φυσικά να σας βοηθήσουμε να κάνετε τον κατάλληλο συνδυασμό για το group σας!

Περιηγηθείτε στις δραστηριότητες μας και επιλέξτε τον κατάλληλο συνδυασμό για το Group σας!
Η πολιτική μας σε κρατήσεις είναι: προκαταβολή το 25%, με την οριστικοποίηση της κράτησης των δραστηριοτήτων και σε περίπτωση ακύρωσης, με δική σας ευθύνη, η προκαταβολή επιστρέφεται ολόκληρη, εάν γίνει η ακύρωση 10 μέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής των δραστηριοτήτων.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γκρουπ, θα θέλαμε έγκαιρη ενημέρωση, εάν είναι δυνατόν και ένα μήνα πριν την άφιξη σας στο χώρο μας.
Σε περίπτωση ακύρωσης των δραστηριοτήτων, με ευθύνη του Tavropos Activities, το ποσό της προκαταβολής επιστρέφεται 100%.