Δραστηριότητες Για Σχολεία

Στο κέντρο δραστηριοτήτων Tavropos, σχολεία, ομάδες και  κατασκηνώσεις έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με τις παρακάτω δραστηριότητες στο χώρο μας και να  διασκεδάσουν με ασφάλεια, αποκτώντας  νέες εμπειρίες.

Όλες οι δραστηριότητες γίνονται υπό την επίβλεψη υπεύθυνων ατόμων, που δίνουν αναλυτικές οδηγίες και φροντίζουν για την  εφαρμογή των  μέτρων ασφαλείας. Για όλες τις δραστηριότητες υπάρχουν τα ανάλογα σωστικά μέσα καθώς και  κουτιά πρώτων βοηθειών.

Οι δραστηριότητες μας για τα σχολεία

Υδροποδήλατο

Τα υδροποδήλατα μας, χάρη στον εργονομικό τους σχεδιασμό, αποτελούν  εύχρηστα και ασφαλή μέσα για να περιηγηθείτε στη λίμνη, χωρίς να έρχεστε σε επαφή με το νερό. Υπάρχουν ατομικά ή διπλά και είναι κατάλληλα για παιδιά δημοτικού σχολείου, ύψους 1,00m και πάνω.

Υποχρεωτικό για όλους είναι το παρεχόμενο  σωσίβιο-γιλέκο,  προκείμενου να  διεξαχθεί η δραστηριότητα. 

Για την επιπλέον ασφάλεια σας, διαθέτουμε  δύο σωστικά σκάφη, που εποπτεύουν συνεχώς και είναι έτοιμα να επέμβουν σε περίπτωση ανάγκης.  Όλα τα σωσίβια-γιλέκα διαθέτουν καρτελάκια με τους κανόνες ασφαλείας και τα τηλέφωνά μας.

Κανό

Με τα κανό, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την κωπηλασία. Η χωρητικότητα των κανό μας είναι  δύο έως τρία άτομα – παιδιά, ανάλογα με την ηλικία. Κίνδυνος ανατροπής του σκάφους δεν υπάρχει, καθώς δεν υπάρχουν ορμητικά ρεύματα. Υπάρχει μικρή πιθανότητα να βραχείτε. Υποχρεωτικό για τη διεξαγωγή της δραστηριότητας, είναι το παρεχόμενο σωσίβιο-γιλέκο. Τα δύο σωστικά μας σκάφη,  είναι σε ετοιμότητα, καθ’ όλη τη διάρκεια των δραστηριοτήτων.

Τοξοβολία

Στις εγκαταστάσεις μας, τα παιδιά και οι έφηβοι έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας. Όλη η διαδικασία εποπτεύεται από ειδικευμένους εκπαιδευτές, που παρέχουν οδηγίες για την τεχνική του αθλήματος και φροντίζουν ώστε να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας, με σκοπό την αποφυγή τραυματισμών!

Η δραστηριότητα της τοξοβολίας είναι προσιτή για παιδιά από 8 χρονιών και πάνω, καθώς, στον άριστα συντηρημένο εξοπλισμό μας, υπάρχουν παιδικά και εφηβικά τόξα!

Για τις δραστηριότητες

Για οποιαδήποτε πληροφορία καθώς και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail.