Υδροποδήλατο στη λίμνη Πλαστήρα - hydrobike Lake Plastiras

Υδροποδήλατο στη Λίμνη Πλαστήρα

Στη λίμνη Πλαστήρα, όλες οι εποχές του χρόνου είναι μαγικές! Το υδροποδήλατο επιτρέπει στον επισκέπτη να απολαύσει τις ομορφιές της λίμνης, όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα και με χιόνι. Είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες και μπορείτε να απολαύσετε από μια μικρή βόλτα έως μια ημερήσια εκδρομή, ευχάριστα και προπαντός με ασφάλεια.

Ο πρωτότυπος σχεδιασμός του υδροποδηλάτου σας δίνει την ευκαιρία να χαρείτε τη βόλτα σας, χωρίς να χρειάζεστε κάποια ειδική ένδυση και φυσικά, χωρίς καν να βραχείτε!

Περιηγηθείτε μόνοι, με την παρέα σας ή με συνοδό, στα γαλανά και καθαρά νερά της λίμνης Πλαστήρα. Το υδροποδήλατο διαθέτει αποθηκευτικό χώρο, που σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε μαζί σας τον καφέ σας, το κολατσιό σας, το κινητό ή τη φωτογραφική σας μηχανή, για να απαθανατίσετε τα μοναδικά τοπία της λίμνης από άλλη οπτική γωνία. Επίσης, το κέντρο δραστηριοτήτων Τavropos διοργανώνει εντυπωσιακές νυχτερινές εξορμήσεις με την πανσέληνο, τους καλοκαιρινούς μήνες, για μια απίστευτη εμπειρία! Η βόλτα με το υδροποδήλατο είναι μοναδική και θα σας μείνει αξέχαστη!

Τιμή ενοικίασης: 10€/άτομο/30min,  15€/άτομο/1h

Μέτρα Ασφαλείας