Κανό - καγιάκ στη Λίμνη Πλαστήρα - kayak on Lake Plastiras

Κανό - Καγιάκ στη Λίμνη Πλαστήρα

Η βόλτα στη Λίμνη Πλαστήρα με κανό – καγιάκ και  πιρόγα αποτελεί μοναδική εμπειρία για τους εραστές του κουπιού.

Το κέντρο δραστηριοτήτων Tavropos, σας δίνει αυτή τη  δυνατότητα,  παρέχοντάς σας τα μέσα και την ασφάλεια για να κάνετε μια αξέχαστη βόλτα στα γαλαζοπράσινα νερά της Λίμνης Πλαστήρα, ή μία ημερήσια εκδρομή στους μαγευτικούς κόλπους και τα νησάκια της, ακόμα και να φτάσετε μέχρι το φράγμα. Εκτός από τον άριστο εξοπλισμό, σας παρέχουμε τζάκετ-σωσίβια, οδηγίες αλλά και υποστήριξη με το σωστικό σκάφος μας.

Πληροφορίες για τον εξοπλισμό μας

Ο εξοπλισμός μας αποτελείται από 6 διπλά κανό – καγιάκ, 5 μονά και 7 πιρόγες. Κίνδυνος ανατροπής ή πτώσης στο νερό δεν υπάρχει, πάρα μόνο εάν σηκωθείτε όρθιοι και χάσετε την ισορροπία σας ή εάν από μόνοι σας κάνετε βουτιά στο νερό 
 

Το κανό – καγιάκ είναι ρηχού τύπου , ανοιχτό , (sit on top) και έχει ελαφριά κατασκευή. Το κουπί που χρησιμοποιείται είναι διπλού τύπου, οπότε καθιστά άνετη την χρήση του από ένα μόνο άτομο. Στο διπλό κανό – καγιάκ, κουπί κάνουν και τα δύο άτομο και χρειάζεται συγχρονισμό. Λόγω τις κατασκευής του, οι πιθανότητες να βραχεί κάποιος, είναι πολύ μεγάλες .

Τιμή ενοικίασης: 15€/άτομο/1h,  20€/άτομο/2h,  30€/άτομο/ημέρα.

Η πιρόγα είναι ινδιανικου τύπου κανό, είναι για 2 άτομα και στην περίπτωση μικρών παιδιών μπορούν να μπουν και ένα ή δύο. Είναι πιο βαθύ , σε σύγκριση με το κανό – καγιάκ και πιο βαρύ. Το κουπί που χρησιμοποιείται είναι μόνου τύπου , οπότε δεν είναι εύκολη η διαχείριση του από ένα μόνο άτομο. Η πιθανότητες να βραχεί κάποιος είναι πάρα πολύ μικρές .

Τιμή ενοικίασης: 25€/πιρόγα/1h,  35€/πιρόγα/2h,  45€/πιρόγα/ημέρα.

Μέτρα Ασφαλείας